Runa Egeskov
Abelone T. Stein - Founder af Et andet liv

“Med lige dele skarphed og empati, fik jeg i går en astrologisk læsning af Runa Egeskov, der slog benene væk under mig.

Runa leverer hendes budskaber gennem dialog, samtidig med at være yderst konkret.

Til min store og glædelige overraskelse kunne læsningen bringe mine kompetencer og evner i spil på en ny og meget inspirerede måde.

Runa Egeskov er en fremragende coach. Med den astrologiske læsning tilfører Runa endnu et lag af vid og erfaring til hendes fantastiske evne til at røre og inspirere til nye skridt i livet. Hun har mine varmeste anbefalinger.”

Founder af Et andet liv

Runa Egeskov
Nadia Dalegaard - Selvstændig coach og mentor

“Runa skabte et utroligt trygt rum, og så snart jeg satte mig ned, slappede hele min krop af, og jeg var klar til at modtage de vilde indsigter, som jeg slet ikke var klar over, ville falde ned i skødet på mig den næste times tid.

Jeg var blown away! Over nøjagtigheden i, hvem jeg er som person, hvordan jeg ser mig selv, og hvor mine udfordringer ligger.

Jeg gik fra sessionen med en kæmpe viden om mig selv, mine mønstre og fyldt med gåpåmod i forhold til at gå ud og forfølge de ting, jeg drømmer om endnu mere. Det gav mig en endnu dybere ro i mig selv og en bedre forståelse for, med hvilke briller jeg ser verden. Det skabte en masse rum for refleksion.

Jeg vil anbefale alle, der gerne vil lære sig selv bedre at kende, at booke en session hos Runa. Du er i de bedste og mest kompetente hænder. ”

Selvstændig coach og mentor

Runa Egeskov
Tine Hansen - Founder af Watercolours and Me

“At få lagt min fødselshoroskop hos Runa, var fantastisk gave til mig selv.

Ting jeg så som usikkerheder hos mig selv, ser jeg nu som personlighedstræk, og forsøger at vende det til styrker i stedet for svagheder.

Runa fik også åbnet mine øjne for, at jeg er langt mere intuitiv og følende end jeg lige selv gik og troede, ud fra de ting jeg kunne fortælle hende.

Efter min snak med Runa, ser jeg en større styrke og selvsikkerhed i mig selv, samtidig med at jeg acceptere mine personlighedstræk, som jeg nu går og små smiler af når de dukker op, hvor jeg før blev irriteret på mig selv.

Jeg hviler mere i mig selv. Jeg gik glad fra vores møde med fornyet energi og en stor lyst til at fortsætte med at arbejde videre med mig selv.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal have Runa til at lægge mit horoskop.”

Founder af Watercolours and Me

Runa Egeskov
Nanna Rosanna Bangsgaard - Pædagog ass.

“Jeg synes det hele var godt!

Det var meget lærerigt og spændende. Det gav mig særligt nogle refleksioner, jeg kan tænke videre over - og ikke mindst et indblik i nogle ting i mit liv, jeg ikke havde tænkt over eller måske ikke lige havde set fra den vinkel af.

Derudover lærte jeg noget mere om mig selv, men også om hvad jeg kan gøre, for at ændre ting i mit liv til det bedre.

Og så var det genialt, at få sessionen optaget, så jeg kan lytte til den når som helst. Det er som om, at jeg hører noget nyt hver gang, som enten giver mig et nyt perspektiv eller som jeg kan bruge som helt konkret redskab.

Jeg er sikker på, det vil give mig mere livskvalitet og støtte mig på vejen til at få mine ønsker opfyldt.”

Pædagog ass.