Hvad er vedisk astrologi?

Hvis du er nysgerrig på astrologi, så kender du som udgangspunkt til den vestlige, som vi bruger her i Danmark og mange andre Europæiske lande. Men hvis du tager til Østen, vil du præsenteres for den vediske astrologi, også kaldet Hindu astrologi eller Jyotish på sanskrit.

Navnet Vedisk kommer af Veda, som betyder viden; den dybere viden (om astrologi) opstod i Indien. Den er den ældste astrologi der findes (ældre end 5.000 år) og er en del af de oldgamle vedaer ligesom Yoga filosofien og Ayurveda.

Astrologien bruges dog ikke kun i Indien men i en stor del af verden og er en helt naturlig del af den hinduistiske livsstil. Den bruges aktivt på daglig basis til at forstå livsvej og dermed kunne træffe konkrete beslutninger.


Hvad kan du bruge den til?

Den vediske astrologi er baseret på troen om, at planeternes positioner og bevægelser på det tidspunkt, personen er født, kan give en klar og dybdegående indsigt i personlighed, potentielle udfordringer og livsvej. 

Og det er min helt klare oplevelse, at det er det, den leverer!

Jeg bruger fødselshoroskopet til at undersøge, hvor planeternes positioner er i de tolv stjernetegn og ikke mindst de tolv huse, horoskopet består af. Hver planet repræsenterer helt specifikke egenskaber og energier, som påvirker forskellige aspekter af personens liv.  

Den vediske astrologi er så præcis, og kan derfor gøres  meget specifik over for modtageren. Det betyder, at du får konkrete budskaber og indsigt med dig, når du har en læsning hos mig.

  1. Få viden om sundhed, karriere, relationer, mental og spirituel
  2. Personlig vækst: du vil blive helt klar på hvilke personlighedstræk, egenskaber og energier der udspiller sig i dig, som vil bidrage til selvrefleksion og nye perspektiver
  3. Finde dit potentiale: du vil (gen)opdage dine styrker og svagheder, finde ind til dine kompetencer, der ligger dig naturligt og hvilke du kan arbejde hen imod for en større balance i dit liv.
  4. Vejledning og forudsigelser: potentielle muligheder, udfordringer og tendenser. Du vil opleve at astrologien vejleder dig ift. fortiden, nutiden og fremtiden, så du kan få mest ud af de muligheder du står med
  5. Opleve større forbindelse og åndelig vækst: opleve en følelse af mere og/eller dybere mening. 

At engagere sig i astrologiens dybe system fører ikke bare til en større forståelse af os selv og den måde, vi interagerer med os selv men også med venner, familie, kollegaer og livspartnere, hvilket bidrager til mere glæde, indre ro og dybere mening.